Ontspanningsmassage Maastricht

Gepubliceerd nov. 23, 21
6 min read

Massage Maastricht - Massagesalon, Ontspanningsmassage

Je eigen beautysalon huren in Maastricht Ben jij een zelfstandige beautyqueen met een passie voor de huid, massage, waxen, pedicure, lashlift of wenkbrauwen? Wil je graag een eigen salon op locatie met een professionele uitstraling? Speciaal voor beauty-ondernemers zoals jij hebben we bij The Spa Maastricht een geheel nieuw concept: beautysalon verhuur! Wij bieden jou de mogelijkheid om je eigen beautysalon in Maastricht te huren van waaruit jij je passie kunt uitoefenen.

Lichamelijke klachten staan vaak in verbinding met het vasthouden van emoties. Jouw lichaam reageert erop, hoewel je er misschien niet bij stilstaat. Voorbeeld: Vermoeidheid. Wat is het dan fijn om die moeheid uit je lijf gemasseerd te krijgen. En wat denk je van die tranen van boosheid? Jouw lichaam reageert op een emotie, maar hoe vaak erger je je eraan dat er tranen van boosheid en frustratie opwellen.

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht - Info

Massages - Massagepraktijk AltMassage Maastricht
Massages - Massagepraktijk AltWellness & Sportmassage - Maastricht

Massage Maastricht centrum Wij zijn weer open! Maatregelen: Wij zorgen voor de nodige hygiënische maatregelen. Ú hoeft geen mondkapje te dragen. Op uw verzoek dragen wij een mondkapje. Heeft u corona verdachte klachten? Maak dan geen afspraak bij ons! Bent u in aanraking geweest met iemand die corona heeft of corona verdachte klachten had? Maak dan geen afspraak bij ons! Wij geven ook weer duo-massages, dus u bent ook samen weer van harte welkom, mits de bovenstaande regels in acht worden genomen.

Maastricht MassageBody Pleasure Maastricht

Vraag altijd bij ziekte uw behandelend arts toestemming of u gemasseerd mag worden. Zoekt u een massage Maastricht centrum? Wilt u genieten van een heerlijke massage in Maastricht centrum,dan bent u hier aan het goede adres! Toe aan even tijd voor uzelf? Even heerlijk ontspannen, goed voor lichaam en geest! Even heerlijk wegdromen en ontspannen, zo gezond! Door een massage te ondergaan zult u alle stress van de dag los kunnen laten, daarbij werkt een massage genezend voor lichaam en geest (Massage In Maastricht).

Top Massage Bij U In Maastricht - Massagesalon

Wij bieden duo-massages! Samen met uw vriend/vriendin, man/vrouw gemasseerd worden in dezelfde ruimte door twee therapeuten, dat kan bij ons! Duo-massage een unieke, exclusieve en dus een onvergetelijke ervaring! Samen tegelijkertijd van een massage genieten, dus samen relaxen op hetzelfde moment en in dezelfde ruimte. Welke behandelingen bieden wij u? De massage is daarnaast heel gezond voor uw lichaam,uw spieren worden gekneed en opgeslagen afvalstoffen worden afgevoerd.

Het hele lichaam wordt van top tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt - Ontspanningsmassage Maastricht. Deze massage geeft dan ook een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest. De Hotstone massage waarbij u wordt gemasseerd met warme basalt-stenen werkt heerlijk ontspannend. De warmte dringt diep door in spieren en botten, hierdoor lossen ook vermoeidheid en spanningen op.

Massage Maastricht - Boek Direct Een Massage Online!

Maar natuurlijk ook als u dus gewoon lekker wilt genieten. Heerlijk genieten van een rustgevende en helende voetreflexologie massage in Maastricht! Reflexologie is een Chinese en Indiase behandelmethode. De voeten worden hierbij gemasseerd wat dus een heerlijke ontspanning teweeg brengt. Reflexologie zou dus ontstaan zijn in China 3000 jaar voor Christus.

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht
+31621153315
Massage Maastricht

Een massage zal u goed doen! Last van nek, schouders en rug of heeft u vaak hoofdpijn? Een massage rugklachten is dan aan te bevelen. Onze massagetherapeuten zijn opgeleid om ook rugklachten en hoofdpijnen te behandelen. Samen genieten van een duo massage in Maastricht centrum? Een duo massage is compleet genieten! Bent u een weekendje weg in Maastricht en zoekt u naar een heerlijk ontspannend dagje? Dan kunt u bij ons terecht voor een heerlijke duo-massage! Samen met uw vriend/vriendin, moeder/dochter, man/vrouw een massage? U wordt uitsluitend gemasseerd door gediplomeerde massagetherapeuten.

Massagestenen

Tegenwoordig moeten we heel erg veel; werken, sporten en druk met het huishouden. Maastricht Massage. Daarnaast is het ook nog fijn om sociale contacten te onderhouden en met vrienden af te spreken. Daardoor is het fijn om eens een dag compleet te ontspannen, en hoe kan dat nou beter dan met een heerlijke sauna of thermen aanbieding.

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht
+31621153315
Maastricht Massage

Je hebt geen afleiding van je telefoon, mailtjes of andere prikkels. Hierdoor kom je helemaal tot rust met een dagje naar de sauna. Ben je van plan om binnenkort eens naar de sauna te gaan? Hier vind je meer informatie over verschillende sauna aanbiedingen en dingen waar je rekening mee moet houden.

Massage Maastricht – Professionele Massages

Echter, er zijn veel meer mogelijkheden voor een wellness arrangement - Massage Maastricht. Zo zijn er namelijk vaak een hoop baden waar je zowel binnen als buiten in kunt genieten. Ook zijn er rustruimtes, waar je kunt uitrusten of een boek kunt lezen. Ook zijn in grotere centra vaak behandelingen en massages en verschillende rituelen waar je aan deel kunt nemen.

In een groot aantal sauna’s in Nederland zijn er ook restaurants aanwezig waar je terecht kunt voor heerlijkheden. Wat heb je nodig voor een dagje wellness? Wat moet je precies meenemen op een dag naar de sauna? Dit is voor velen een vraag als je nog nooit naar een sauna of een wellness centrum bent geweest.

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht

Ook een badjas en badslippers zijn goed om mee te nemen. Daarnaast is een flesje water handig, zodat je niet uitdroogt in de hitte. Kijk verder bij de specificaties van de therme aanbieding of sauna aanbieding. Hierin staat vaak beschreven wat je mee dient te nemen bij een bezoek aan de sauna.

Massagepraktijk BeginnenMassage Maastricht Centrum

Voor een groot aantal mensen is een van de dingen die ze tegenhoudt om naar de sauna te gaan dat er veel mensen naakt zijn. Een laagdrempelige manier voor een eerste ervaring met de sauna is dan een badkledingdag (Sportmassage Maastricht). Meerdere sauna’s bieden elke week deze dagen aan, waarop het verplicht is om badkleding te dragen.

Ontspanningsmassage Limburg

Op een speciale badkleding dag kun je een badpak, zwembroek of bikini aan. De mogelijkheden voor Sauna Nederland In Nederland zijn er tientallen sauna’s waar je terecht kunt voor een ontspannen dag. Hieronder zijn een aantal tips voor een therme aanbieding en een sauna korting. Hierdoor kun je op een voordelige manier een dag onbezorgd genieten. Ontspanningsmassage Maastricht.

Massage MaastrichtGoedkope Massage In Maastricht

Het ligt landelijk, waardoor je er je even helemaal terug kunt trekken. Dit centrum bestaat uit 9 verschillende sauna’s. De sauna’s zijn niet allemaal hetzelfde maar hebben allemaal een eigen sfeer en temperatuur. Zo is er bijvoorbeeld een panorama sauna of een zoutsteensauna aanwezig. Ook zijn er in de tuin twee houtgestookte Kota sauna’s.

Sportmassage Maastricht

Naast deze 9 sauna’s biedt het wellnesscentrum verschillende wellness arrangementen en een uitstekend restaurant. Ook kun je er terecht voor uitgebreide beauty- en massagebehandelingen - Sportmassage Maastricht. Hierdoor kun je hier met diverse sauna aanbiedingen voordelig genieten van een heerlijke, afwisselende dag. Even er tussenuit bij wellness in Valkenburg Wil je niet alleen een dagje genieten maar voor een langere periode? Kies dan voor een wellness arrangement in Valkenburg.

Je kunt helemaal tot rust komen in het hotel in Valkenburg, op korte afstand van het leuke centrum. In Valkenburg vind je meerdere gezellige restaurants, winkeltjes en interessante musea. Daarnaast krijg je heerlijk ontbijt en staat er een verrukkelijk 3-gangen diner klaar. Ook krijg je bij dit arrangement toegang tot het wellness centrum.

Intuitieve Massage In MaastrichtSauna korting bij wellnessresort Veluwse Bron Een erg bekende Sauna Nederland is de Veluwse Bron. Je bent hier aan het juiste adres om volledig te ontspannen. Het resort bevindt zich midden in de Veluwse natuur, waardoor je gelijk het idee krijgt dat je op vakantie bent. Je vergeet hier direct alle drukte en stress van het dagelijks leven.

Meer van Massage therapie

Navigation

Home

Latest Posts

Fysiotherapie - Chiropractie

Published Aug 15, 22
10 min read

Holistisch Coach-counselor

Published Jun 12, 22
6 min read

Erkende Reiki Opleiding

Published Jun 07, 22
6 min read